Tentang Kami

Changzhou Sunrise Steel Ball Co., Ltd.

Changzhou Sunrise Steel Ball Co., Ltd. mangrupikeun pabrik bal baja sareng fasilitas tés anu saé sareng kakuatan téknis anu kuat. Kalayan rupa-rupa, kualitas saé, harga lumayan sareng desain anu gaya, produk kami seueur dianggo dina bantalan sareng industri sanés. Produk kami dikenal luas sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan teras-terasan ngarobah kabutuhan ékonomi sareng sosial. Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami ti sadaya lapisan masarakat pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng silih kasuksésan!

Kauntungannana

Produk Panganyarna